Conformity of Production (COP) Engineer

Word jij ook zo blij als alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd is? Ambieer jij een zelfstandige rol, waarin jij als voorvechter van kwaliteit zorg draagt voor kwaliteitsborging én -verbetering van de conversievoertuigen op ons hoofdkantoor te Nieuw-Vennep? Zie jij het daarnaast als welkome afwisseling om samen te werken met onze ombouwpartners in binnen- en buitenland, opdat ook zij onze kwaliteitsstandaard hoog in het vaandel hebben? Dan is de rol van Conformity of Production (COP) Engineer jou op het lijf geschreven!

Als COP Engineer sta jij garant voor de kwaliteit van de ombouw bij Snoeks en gebruik je de afdeling Conversions als benchmark voor proces- en productoptimalisatie. Jij begeleidt én organiseert interne productkwaliteitsevaluaties, handelt eventuele kwaliteitsklachten af en leidt speciale ombouwprojecten (waaronder specials en limited editions).. Een nauwe samenwerking met collega’s van verschillende afdelingen, waaronder de Productieplanner, Supply Chain Coordinator en Product Improvement Engineer, maakt deze functie heel afwisselend en zeker ook mensgericht.

Bovendien zorg je er voor dat onze gecertificeerde ombouwpartners onze producten op de juiste manier gebruiken en daarbij voldoen aan alle technische, fiscale, functionele en kwalitatieve vereisten. Jij adviseert hen aangaande kwaliteitsverbetering en voert conformiteitsaudits (COP) uit op locatie.

“Word jij onze voorvechter van kwaliteit? Reageer direct!”

HET FAMILIEBEDRIJF SNOEKS:

Het familiebedrijf Snoeks Automotive is de toonaangevende partner voor autofabrikanten om hun productaanbod uit te breiden door het leveren van innovatieve concepten die de gebruiksmogelijkheden en marktkansen van bedrijfswagens verder vergroten.

Snoeks Automotive wil continu verrassen en verwachtingen telkens weer overtreffen. In alles wat wij doen, staan wij voor kwaliteit.

Medewerkers waarderen de informeel-professionele werkcultuur waarbij de mens centraal staat. Er is veel ruimte voor zelfontplooiing, eigen initiatief, creativiteit en verantwoordelijkheid.

WIJ VERWACHTEN:

 • Enige relevante werkervaring;
 • Een zelfstandige teamspeler met scherp oog voor kwaliteit(verbetering);
 • Een flexibele en gedreven persoonlijkheid die zaken voor elkaar krijgt;
 • Een mix van zelfstartend, nauwkeurig en probleemoplossend;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Een vrolijk, opgeruimd karakter en iemand die denkt in oplossingen
 • Uiteraard affiniteit met voertuigen.

WAT JIJ MAG VERWACHTEN:

 • Meegroeien met een succesvolle en mensgerichte organisatie en bijdragen aan een sterk merk waar innovatie en kwaliteit voorop staan.
 • Een bedrijf met korte lijnen, een prettige werksfeer en een nuchtere doeners mentaliteit.
 • Knappe koppen om je heen die jouw talent aanwakkeren.
 • Een breed pakket aan werkzaamheden om je voldoende uit te dagen, met ruimte voor eigen inbreng (dat verwachten wij ook van jou).
 • Persoonlijke begeleiding en de nodige training om je verder te ontwikkelen.
 • 25 Vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar).
 • Bijdrage aan jouw pensioenopbouw en een eindejaarsbonus.

HIER KOM JIJ TERECHT:

Kies voor Snoeks Automotive en vertel jouw familie en vrienden dat jij werkt in een succesvol, internationaal familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en ontwikkelen van interieurconcepten voor bedrijfswagens. Snoeks is wereldmarktleider op het gebied van Dubbele Cabines. Bij de ontwikkeling hiervan werken wij nauw samen met alle Europese automobielfabrikanten en leveren wij onze producten direct aan hun productielijnen.

Je komt te werken in een ambitieuze omgeving, waar jij jezelf kunt zijn en je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. We stimuleren je iedere dag weer het beste uit jezelf te halen. Dat doe je niet alleen, maar samen met zo’n 70 collega’s op het hoofdkantoor en zo’n 430 professionals in Tsjechië. Bekwame, hardwerkende collega’s die natuurlijk ook in zijn voor een lolletje. Naast hard werken vinden wij een luchtige sfeer en een goed gevoel voor humor van groot belang. In de gehele organisatie staan de deuren ten alle tijden voor je open, zowel in ons innovatiecentrum, als op onze productielocatie in Tsjechië. Om dit verder te versterken organiseren we regelmatig (digitale) afdelings- en bedrijfsuitjes.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze HR collega’s!

hrm@snoeks.com

Onze sollicitatieprocedure

1. Invullen sollicitatieformulier

Onze HR afdeling bekijkt jouw sollicitatie zorgvuldig. Indien jij aan de basiscriteria voldoet, kun je binnen 1 week een reactie verwachten, waarin je wellicht wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

2. De ontmoeting

Nadat de afspraak is gemaakt kom jij langs voor een eerste kennismaking. Zo leren wij elkaar beter kennen en ontdekken wij of wij goed bij elkaar passen.

3. Het vervolggesprek

Als wij goed bij elkaar lijken te passen, gaan wij tijdens een tweede gesprek meer de diepte in.

4. Tekenen contract

Na het tweede gesprek hebben wij een goed beeld van elkaar, zodat wij beide de juiste keuze kunnen maken.

Solliciteer direct

Wil jij deel uitmaken van het Snoeks team, solliciteer nu!

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.