Wat ervaren medewerkers van Snoeks Automotive?

Product Design Engineer

Snoeks Automotive combineert de toegankelijkheid van een familiebedrijf met de professionaliteit van een multinational. Als Design Engineer bij Snoeks Automotive ben je regisseur van je eigen loopbaan. Je kunt projecten van eerste schets tot en met inbouw in de fabriek van een grote OEM doorlopen, óf je juist specialiseren. Innovatie en het verhogen van de productkwaliteit staan hierin centraal.

Door op een procesmatige manier met het projectteam samen te werken voorkom je dat problemen überhaupt kunnen ontstaan. Je bent niet enkel bezig met een specifiek onderdeel van het eindproduct, maar juist met het totaalplaatje. De variëteit tussen de vormgeving, functionele- en technische aspecten maakt het werk uitdagend en enerverend.

Guido van Waveren

Van ontwerp tot fysiek, getest eindproduct: een unieke kans!

Mijn naam is Raoul Welling, 23 jaar oud en vierdejaars Automotive Engineering student aan de Hogeschool Rotterdam. Het laatste hoofdstuk voor het afronden van mijn opleiding staat in het teken van afstuderen en dit doe ik bij Snoeks Automotive op de Research & Development afdeling!

Via een medestudent kwam ik in contact met Snoeks. Mijn eerste ervaring is zeer prettig verlopen mede dankzij de gezellige en hardwerkende sfeer op de R&D afdeling en uiteraard door het actieve pingpongen in de pauze met alle andere collega’s! Daarnaast zorgden de afdeling introducties voor een betrokken gevoel bij het bedrijf.

Het meest interessante aan de projecten van Snoeks en haar R&D afdeling vind ik dat er een geheel ontwerp- tot realisatieproces wordt doorlopen. Het motiveert mij als er de mogelijkheid is om een werkelijk eindproduct te realiseren.

Snoeks geeft mij de kans om aan een uitdagende opdracht te werken gerelateerd tot mijn interesse in het optimaliseren van automotive constructies op gewicht, sterkte en stijfheid. Bovendien biedt Snoeks de unieke mogelijkheid om met de in-huis testbank het eindproduct te valideren. Dit is belangrijk vanuit de eisen van mijn opleiding, waardoor de werkzaamheden van mijn opdracht perfect aansluiten op wat ik geleerd heb.

Dankzij de uitgebreide kennis en vele mogelijkheden binnen Snoeks Automotive Nederland en Tsjechië heb ik het volste vertrouwen dat ik mijn afstudeeropdracht succesvol kan afronden!

HRM

Snoeks Automotive herbergt de charmes van een MKB familiebedrijf: oog voor medewerker welzijn en ontwikkeling. Het familiaire gevoel reikt verder dan het beheer. Collega’s zijn professioneel, intelligent, ambitieus en heel vriendelijk. ‘Samen de schouders eronder’ is een geïntegreerd thema.

Daarnaast is het verbluffend om te zien hoe sterk Snoeks zich heeft weten te positioneren binnen het krachtenveld van een internationale markt onderhevig aan regelgeving, concurrentie en verandering.

Rombout Pruim