Wat ervaren medewerkers van Snoeks Automotive?

Manager Servicing

Bij Snoeks Automotive voelt het elke dag als een hartverwarmende reis met familie. Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je omringd door een levendige en bruisende cultuur die je groei stimuleert. Het is meer dan alleen een werkplek, het is voor mij een tweede thuis waar ideeën en connecties samenkomen.

Onze familiecultuur is de hartslag van ons succes. Teamwork, complexe uitdagingen en oprechte zorg voor de collega’s bepalen onze relaties en creëren een omgeving waarin je gewaardeerd wordt om je ondernemerschap. Het mogen werken aan interieurconcepten voor bestelwagens is uitdagend. Een samensmelting van design, in- en ombouw, logistiek en innovatie die de voertuigen transformeert naar de wens van de eindgebruiker. Het creëren van ruimtes waar comfort en technologie elkaar ontmoeten zorgt voor een constant veranderende uitdaging in het hart van de mobiliteitsevolutie.

Het opwindende deel? De carrièremogelijkheden zijn net zo grenzeloos als “the open road”. Bij Snoeks word je niet beperkt door grenzen, je wordt aangemoedigd om verschillende functies te verkennen en vaardigheden te ontwikkelen waar je gepassioneerd voor bent. Of het nu gaat om verkoop, administratie, logistiek, engineering, design of innovatie, je persoonlijke traject kent geen grenzen.

Kom dus werken bij Snoeks Automotive waar familie, groei en eindeloze mogelijkheden ons voortdrijven.

Jouw reis naar een dynamische carrière begint hier – Welkom in onze steeds groter wordende familie!

Laurens van Westerop

Van ontwerp tot fysiek, getest eindproduct: een unieke kans!

Mijn naam is Raoul Welling, 23 jaar oud en vierdejaars Automotive Engineering student aan de Hogeschool Rotterdam. Het laatste hoofdstuk voor het afronden van mijn opleiding staat in het teken van afstuderen en dit doe ik bij Snoeks Automotive op de Research & Development afdeling!

Via een medestudent kwam ik in contact met Snoeks. Mijn eerste ervaring is zeer prettig verlopen mede dankzij de gezellige en hardwerkende sfeer op de R&D afdeling en uiteraard door het actieve pingpongen in de pauze met alle andere collega’s! Daarnaast zorgden de afdeling introducties voor een betrokken gevoel bij het bedrijf.

Het meest interessante aan de projecten van Snoeks en haar R&D afdeling vind ik dat er een geheel ontwerp- tot realisatieproces wordt doorlopen. Het motiveert mij als er de mogelijkheid is om een werkelijk eindproduct te realiseren.

Snoeks geeft mij de kans om aan een uitdagende opdracht te werken gerelateerd tot mijn interesse in het optimaliseren van automotive constructies op gewicht, sterkte en stijfheid. Bovendien biedt Snoeks de unieke mogelijkheid om met de in-huis testbank het eindproduct te valideren. Dit is belangrijk vanuit de eisen van mijn opleiding, waardoor de werkzaamheden van mijn opdracht perfect aansluiten op wat ik geleerd heb.

Dankzij de uitgebreide kennis en vele mogelijkheden binnen Snoeks Automotive Nederland en Tsjechië heb ik het volste vertrouwen dat ik mijn afstudeeropdracht succesvol kan afronden!

Homologation & Product Integrity specialist

Snoeks Automotive heeft de kennis in huis om zowel marktleider te zijn op het gebied van dubbele cabines, maar ook op het gebied van de veiligheid hiervan.

Als Homologation & Product Integrity specialist bepaal ik waar onze producten aan moeten voldoen, zowel op (wettelijk) veiligheidsniveau als op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de veiligheidstesten die intern uitgevoerd worden. Samen met collega’s in onze vestiging in Tsjechië zorgen we voor uitvoering van testen die betrekking hebben op productkwaliteit en de waarborging daarvan.

Bij Snoeks heb je de vrijheid om je te ontwikkelen, zowel binnen je functie als daarbuiten. Door de nauwe samenwerking met onder andere onze ontwikkelafdeling, ontstaat er al snel een band onder collega’s; dat maakt Snoeks een familiebedrijf.

Stephan den Ridder