Innovation Sourcer

Snoeks Automotive is marktleider op het gebied van interieurconcepten voor bedrijfswagens. De automotive markt is in constante verandering en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Snoeks wil niet volgen, maar leiden. Wij zijn op zoek naar een Innovation Sourcer die het voortouw hierin neemt.

Als Sourcer ben jij dé specialist als het gaat om het scannen van voor ons relevante technologische ontwikkelingen. Je hebt een stevige adviesrol naar de organisatie en bent onze ‘antenne’: je zoekt en vindt de nieuwste productietechnieken en -materialen, zodat wij ons productieproces en onze producten nog verder kunnen optimaliseren. Jouw innovatieve invalshoeken zorgen voor een kwalitatief beter product, waarbij ook onze productiekosten beheersbaar blijven.

In deze mooie, afwisselende baan ben jij de verbindende schakel tussen onze onderzoeks- & ontwikkelafdeling (R&D) aan de ene kant en onze inkoopafdeling (Purchase) aan de andere kant. Om nieuwe ideeën voorbij de brainstormfase te krijgen, heb je een zeker voordeel als je over enige commerciële- en/of engineering vaardigheden beschikt.

Jij zoekt en vindt de nieuwste productietechnieken en -materialen, zodat wij ons productieproces en onze producten nog verder kunnen optimaliseren.

Jow rol in de organisatie:

Als onafhankelijk denker zoek jij naar nieuwe materialen, technieken en partners, wat moet resulteren in ideeën voor productinnovatie. Je bent in staat jouw bevindingen te vertalen naar toepassingen en onze uitdagingen naar oplossingen. Het wereldwijde web vormt een belangrijke bron van informatie, maar je zult ook geregeld een bezoekje brengen aan (internationale) beurzen en toeleveranciers (bestaand en potentieel) om nieuwe ideeën te genereren.

Interessante bevindingen werk je in eerste instantie zelf verder uit voor eventueel toekomstige implementatie. Na de ‘incubatietijd’ draag jij jouw werk over aan je collega’s van R&D en Purchase, maar je blijft uiteraard betrokken gedurende het gehele implementatietraject.

Jouw belangrijkste resultaatgebieden zijn:

 1. innovatie
 2. kwaliteitsverbetering
 3. productverbetering
 4. kostprijsreductie

Wij verwachten van jou:

Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor kwaliteit. Je bent iemand die graag dat stapje extra zet om het verschil te maken en het beste uit jezelf te halen. Je bent nieuwsgierig, zelfstartend, volhardend, mensgericht en een associatief denker (je weet verbindingen te leggen tussen onuitgesproken wensen/problemen en niet voor de hand liggende oplossingen).

Daarnaast herken jij je in de volgende eigenschappen:

 • Je hebt een afgeronde HBO studie met sterke technische affiniteit;
 • Je hebt enige kennis van materialen en productietechnologieën;
 • Je hebt enige kennis van productontwikkeling;
 • Je hebt enige kennis van logistieke processen;
 • Je hebt enige ervaring met CAD software (bijv. Solid Works);
 • Je hebt een resultaatgerichte houding en schrikt niet terug van complexe vraagstukken;
 • Je beheerst de Nederlandse- én Engelse taal in woord en geschrift.

WAT JIJ MAG VERWACHTEN VAN SNOEKS:

 • Meegroeien met een succesvolle en mensgerichte organisatie en bijdragen aan een sterk merk waar innovatie en kwaliteit voorop staan.
 • Een bedrijf met korte lijnen, een prettige werksfeer en een nuchtere doeners mentaliteit.
 • Knappe koppen om je heen die jouw talent aanwakkeren.
 • Een breed pakket aan werkzaamheden om je voldoende uit te dagen, met ruimte voor eigen inbreng (dat verwachten wij ook van jou).
 • Persoonlijke begeleiding en de nodige training om verder te ontwikkelen.
 • 25 Vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar o.b.v. een 40-urige werkweek (parttime is bespreekbaar).
 • Bijdrage aan jouw pensioenopbouw en een eindejaarsbonus.

BESTEMMING: SNOEKS AUTOMOTIVE

Kies voor Snoeks Automotive en vertel jouw familie en vrienden dat jij werkt in een succesvol, internationaal familiebedrijf waar jij jezelf kunt zijn en je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied. Een werkplek om oprecht trots op te zijn en een die je deelt met leuke, gezellige, maar zeker ook ambitieuze mensen die jij collega kunt noemen.

Snoeks werkt direct samen met alle grote, Europese autofabrikanten. Een resultaatgerichte omgeving, waarin je wordt gestimuleerd elke dag weer het beste uit jezelf te halen.

SNOEKS’ WINNENDE CULTUUR

 1. 1. Wij beschouwen de missie van Snoeks een gezamenlijke inspanning en kanaliseren organisatiebrede doelstellingen naar teamdoelen en persoonlijke bijdragen.
 2. 2. Wij handelen in het belang van Snoeks: wij tonen initiatief, gebruiken ons gezond verstand, nemen de regie, zijn gefocussed en geven het goede voorbeeld.
 3. 3. Wij voelen ons betrokken bij het werk en onze mensen. Gastvrijheid, zorg voor onze werkzaamheden en aandacht voor elkaar staan centraal.
 4. 4. Wij vinden het fantastisch dat we al zoveel bereikt hebben samen. Toch kijken wij vooruit en blijven kritisch op onszelf en op elkaar om het iedere dag weer wat beter te doen.
 5. 5. Wij werken met veel plezier samen en betrekken anderen dan ook wanneer dat tot betere resultaten leidt.
 6. 6. Wij gedragen en kleden ons representatief, omdat wij geloven dat dit onze professionaliteit weerspiegelt en een positieve invloed heeft op onze werkrelaties.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze HR collega’s!

hrm@snoeks.com

Onze sollicitatieprocedure

1. Invullen sollicitatieformulier

Onze HR afdeling bekijkt jouw sollicitatie zorgvuldig. Indien jij aan de basiscriteria voldoet, kun je binnen 1 week een reactie verwachten, waarin je wellicht wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

2. De ontmoeting

Nadat de afspraak is gemaakt kom jij langs voor een eerste kennismaking. Zo leren wij elkaar beter kennen en ontdekken wij of wij goed bij elkaar passen.

3. Het vervolggesprek

Als wij goed bij elkaar lijken te passen, gaan wij tijdens een tweede gesprek meer de diepte in.

4. Tekenen contract

Na het tweede gesprek hebben wij een goed beeld van elkaar, zodat wij beide de juiste keuze kunnen maken.

Solliciteer direct

Wil jij deel uitmaken van het Snoeks team, solliciteer nu!

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.