Marketeer

Snoeks Automotive zoekt een ondernemende Marketeer om ons Marketing team te versterken.

Het Snoeks imago en de manier waarop onze producten getoond worden, zijn belangrijk voor ons. Als Marketeer in een internationale omgeving ga jij hier het verschil in maken. Jij gaat met input van je interne belanghebbenden bepalen hoe wij ons presenteren. Wij verwachten dat jij hierin de leiding neemt.

Je ziet erop toe dat onze corporate identity wordt geborgd. Hiervoor beheer jij ons brand book en de daaruit voortvloeiende huisstijl. Je ziet erop toe dat laatstgenoemde in onze interne en externe communicatie op consistente wijze wordt toegepast.  In samenwerking met andere partijen ontwikkel en onderhoud je online- en offline marketingmaterialen. Denk hierbij aan corporate- en productpresentaties, brochures, factsheets, prijslijsten, animaties, fotografie, renders en video’s. Daarnaast zorg je ervoor dat onze digitale omgevingen altijd up-to-date zijn en leid je de ontwikkeling van nieuwe generaties.

Verder ga jij je bezig houden met de organisatie van client events en beursdeelnames. Je werkt veel samen met collega’s en onze grotere klanten, dus wij verwachten dat jij hier ook echt plezier in hebt.

Snoeks groeit en staat voor mooie uitdagingen, waar wij samen met jou de schouders onder willen zetten!

“Voel jij je uitgedaagd om ons te versterken? Reageer dan direct!”

ONZE MARKETEER

 • Kan effectief samenwerken met interne belanghebbenden en externe (creatieve) partijen.
 • Begrijpt het verschil tussen brand-, client- en product marketing en heeft bij voorkeur ervaring in het toepassen hiervan in een B2B omgeving.
 • Heeft ervaring in het organiseren van evenementen en beursdeelnames.
 • Beheerst de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.
 • Werkt planmatig en nauwkeurig.
 • Kan eventueel ontbrekende vaardigheden snel aanleren.

JOUW TAKENPAKKET

 • Het beheren en uitdragen van de corporate identity van Snoeks Automotive en de aanverwante brand book en huisstijl.
 • Het beheren van de MarCom activiteiten kalender
 • In samenwerking met anderen ontwikkelen en onderhouden van online- en offline marketingmaterialen.
 • Onderhouden en optimaliseren van onze digitale omgevingen.
 • Organiseren van (klant)evenementen en beursdeelnames.

ONS AANBOD

 • Jouw talenten ontdekken en verder ontwikkelen in een ervaren en ambitieus team.
 • Meegroeien met een succesvolle en mensgerichte organisatie en meebouwen aan een sterk merk waar innovatie en kwaliteit voorop staan.
 • Werken binnen een modern en innovatief pand.
 • Een bedrijf met korte lijnen, prettige werksfeer en een nuchtere doeners mentaliteit.
 • Een goede pensioenregeling (CAO Metaal & Techniek), reiskostenvergoeding, eindejaarsbonus, 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen (gebaseerd op een 40-urige werkweek).

BESTEMMING: SNOEKS AUTOMOTIVE

KIES VOOR SNOEKS AUTOMOTIVE EN VERTEL JOUW FAMILIE EN VRIENDEN DAT JIJ WERKT IN EEN SUCCESVOL, INTERNATIONAAL FAMILIEBEDRIJF WAAR JIJ JEZELF KUNT ZIJN EN JE DE KANS KRIJGT OM JE VERDER TE ONTWIKKELEN IN JOUW VAKGEBIED. EEN WERKPLEK OM OPRECHT TROTS OP TE ZIJN EN EEN DIE JE DEELT MET LEUKE, GEZELLIGE, MAAR ZEKER OOK AMBITIEUZE MENSEN DIE JIJ COLLEGA KUNT NOEMEN.

SNOEKS WERKT DIRECT SAMEN MET ALLE GROTE, EUROPESE AUTOFABRIKANTEN. EEN RESULTAATGERICHTE OMGEVING, WAARIN JE WORDT GESTIMULEERD ELKE DAG WEER HET BESTE UIT JEZELF TE HALEN.

SNOEKS’ WINNENDE CULTUUR:

 1. 1. Wij beschouwen de missie van Snoeks een gezamenlijke inspanning en kanaliseren organisatiebrede doelstellingen naar teamdoelen en persoonlijke bijdragen.
 2. 2. Wij handelen in het belang van Snoeks: wij tonen initiatief, gebruiken ons gezond verstand, nemen de regie, zijn gefocussed en geven het goede voorbeeld.
 3. 3. Wij voelen ons betrokken bij het werk en onze mensen. Gastvrijheid, zorg voor onze werkzaamheden en aandacht voor elkaar staan centraal.
 4. 4. Wij vinden het fantastisch dat we al zoveel bereikt hebben samen. Toch kijken wij vooruit en blijven kritisch op onszelf en op elkaar om het iedere dag weer wat beter te doen.
 5. 5. Wij werken met veel plezier samen en betrekken anderen dan ook wanneer dat tot betere resultaten leidt.
 6. 6. Wij geloven dat een verzorgde uitstraling van onszelf en de werkplek onze professionaliteit weerspiegelt en een positieve invloed heeft op onze werkrelaties.

Nog vragen? Neem dan contact op met onze HR collega’s!

hrm@snoeks.com

Onze sollicitatieprocedure

1. Invullen sollicitatieformulier

Onze HR afdeling bekijkt jouw sollicitatie zorgvuldig. Indien jij aan de basiscriteria voldoet, kun je binnen 1 week een reactie verwachten, waarin je wellicht wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

2. De ontmoeting

Nadat de afspraak is gemaakt kom jij langs voor een eerste kennismaking. Zo leren wij elkaar beter kennen en ontdekken wij of wij goed bij elkaar passen.

3. Het vervolggesprek

Als wij goed bij elkaar lijken te passen, gaan wij tijdens een tweede gesprek meer de diepte in.

4. Tekenen contract

Na het tweede gesprek hebben wij een goed beeld van elkaar, zodat wij beide de juiste keuze kunnen maken.

Solliciteer direct

Wil jij deel uitmaken van het Snoeks team, solliciteer nu!

 • Sleep bestanden hierheen of
 • Sleep bestanden hierheen of
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.